sve kategorije
EN

Servis

Nastojimo
Izgradimo vlastiti brend

Stvorite online neovisne robne marke i koristite ih za
Potaknite prodaju izvan mreže.

IZVORNIK OPREMA PROIZVOĐAČ

Metoda proizvodnje napreduje na konsignaciji gdje kupac prima razvojnu namjeru i proizvodi gotov proizvod sa zaštitnim znakom kupnje. Trošak proizvodnje može se smanjiti jer kupac ne mora biti opremljen proizvodnim pogonima.

IZVORNIK DIZAJN PROIZVOĐAČ

Razvoj proizvođača - gdje proizvodna tvrtka razvija, dizajnira proizvode sa zaštitnim znakom kupca prema zahtjevima kupca. To je sustav koji ostvaruje potpunu uslugu za sve procese od planiranja proizvoda do razvoja, proizvodnje, upravljanja kvalitetom i isporukom na temelju vlasničke tehnologije i kapaciteta proizvodne tvrtke.

NAŠ CILJ

Nadamo se da ćemo izraditi proizvode koji će zadovoljiti naše kupce
Jeste li zadovoljni sa

Prilagođeni dizajn

TEŽITI BUILD SVOJ BRAND

Tvrtka je uspješno registrirala mnoge domaće i strane trgovačke marke u Kini, Sjedinjenim Državama, Europskoj uniji i drugim zemljama. Naše robne marke rade na različite načine u vrhunskim buticima, supermarketima, prekograničnim poduzećima za e-trgovinu i sveobuhvatnim trgovinama na otvorenom. Fokusirajući se na dizajn, razvoj i inovacije neovisnih robnih marki, velik broj vodećih proizvoda s neovisnim pravima intelektualnog vlasništva, snažnom konkurentnošću kvalitete i visokom dodanom vrijednošću robne marke formirani su kako bi nam pomogli da preuzmemo vrhunski lanac vrijednosti.

Stvorite neovisne robne marke na mreži i koristite robne marke na mreži za poticanje prodaje izvan mreže.

Usredotočeni smo na niz proizvoda za usisavače, vodoravno proširujemo kategorije proizvoda i kupcima pružamo više izbora. U Suzhou smo osnovali Odjel za rad robne marke i centar za istraživanje i razvoj. Planiramo postaviti prekomorska skladišta u Sjedinjenim Državama za izravnu opskrbu robe lokalnim veletrgovcima, kako bismo izbjegli dodatne naknade koje naplaćuju posrednici.

Kontaktirajte Nas

Molimo kontaktirajte nas za sva pitanja ili konzultacije

Vruće kategorije